SOS! Szédül a fejem, azt érzem, hogy össze esek. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Gyengén érzem a fejem a kezeimet. Megettem meleg levest, és lefeküdtem. Fel álltam, és elkezdett nagyon szédülni a fejem, fejemben nyomások vannak, gyengének éreztem mindenemet a kezeimet, fejemet. Úgy érzem magam, hogy meghalok, és hogy össze esek. Hívtam sürgősire, kérdezték, hogy mi a gond. Mondom szédül a fejem, megettem meleg levest fel álltam, és azt gondoltam, hogy össze esek. Beteg vagyok, szedek antibiotikumot.
Menjek sürgősire? Hívjam ki a mentőket? Mit tegyek? Kérlek segítsetek. Azt mondták a telefonban a sürgősiek, hogy feküdjek le. De ilyen velem már rég volt. Nagyon félek. Mi lehet ez? Megittam szódabikarbónát, néhányszor rám jött a hányás, de nem hánytam, csak nagy wcre mentem.
Kérlek segítsetek nagyon kérlek titeket
2020. aug. 29. 17:57
12/14 anonim válasza:
Milyen antibiotikumot szedsz? Lehet, hogy ez a rosszullét le van írva a betegtájékoztatóban, mint mellékhatás.?
13/14 A kérdező kommentje:
Doumox
2020. aug. 29. 20:50
14/14 anonim válasza:
Utánanéztem a Google-ban és a mellékhatások (nem gyakori) részében le van írva a szédülés, és az, hogy nagyon fáradtnak érezheti magát, belázasodhat stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!