Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mennyi ideje lehet hátra...

Mennyi ideje lehet hátra nagypapámnak az alábbi tünetek alapján?

Figyelt kérdés
Sajnos az utóbbi egy évben rohamosan romlott az állapota, önellátásra képtelen, parkinson-kóros. Néha vannak hallucinációi, napok óta egyáltalán nem eszik, mozogni már nem tud, egyedül felülni sem képes, vizelete rozsdabarna színű. Több helyen olvastam, hogy a halál előtt ezek tipikus tünetek :-( Mit tudok tenni, hogy megkönnyítsem a hátra lévő idejét? :-(
2020. aug. 29. 15:41
 1/1 anonim ***** válasza:

A halál előtti egy-két hétben a beteg kevesebbet eszik, sokat alszik, nem vágyik már a társaságra. Legyél mellette, hallgasd meg, beszégess vele, ha igényli.

Van egy hang, a tipikus halálhörgés (amikor meghallod, tudni fogod hogy az az), amikor a beteg azt a hangot adja, általában 24 órán belül meghal, bár nem lehet hallani mindenkinél.

Kitartás, nemrég én is végigcsináltam, illetve sok ilyen beteget láttam már. Ha beszélgetnél, írj.

2020. aug. 29. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!