Miért jött vissza a koronavírus?
"Minel inkabb leszarja a tobbi embert, annal jobban megszivja mindenki."
Mint suliban, egy nem tanul, folyamatosan zavarja az órát és az egész osztály írja a tanár szívatós dogáit.
Csak ez itt a felnőtt verzió és életekkel játszanak az önző és buta lázadozók nem egyesekkel. :(
"Mindenhol elvesztett biztonságérzet, félelem magunkért a szeretteinkért, a munkánkért, a jövőnkért, a kapcsolatainkért, bizonytalanság... mentálisan ezt kibírni nem lehet már."
Hát én azt látom, hogy mindenki lexarja a biztonságot.Boltba, tegnap az óvodai évnyitón és mindenhol máshol is.Az eladók és a vásárlók se hordják a maszkot, csak letolva az állukra, hogy ha ellenőrzés lenne fel lehessen húzni.Szóval én se aggodalmat, se bizonytalanságot nem látok, csak olyan embereket akik ezt az egészet magasról leizélik.
Komolyan vagytok ti, emberek, akik elhiszik ezt a baromságot?
Az egész csak a pénzről szól. Mit gondoltok mennyi bevétel jött be a maszkok eladásával , a tesztekkel, ésatöbbivel. Ha valaki meghalt március óta csak azt hallani hogy koronavirusban, holott krónikus beteg volt. Ez az egész csak a pénzről szól . És úgy gondolom, tényleg csak egy hazugság. Orbán honnan tudhatta, hogy mikor tűnik el a járvány , mikor lesz a második hullám, stb? Honnan tudja ő ezeket?? Megjósolta ? Talan titokban Orbán egy jós ? Kitudja ... Egy a biztos : ez az egész csak megint a nép butításáról szól. Es hogy ki mennyire hisz benne - saját joga, döntése .
A vírus itt volt végig köztünk, csak a korlátozásokkal sikerült lekorlátozni a terjedését. A feloldással meg elszabadult.
Nem értem az ilyeneket, mint a 17. válaszoló. Hogy nem lát az orránál tovább? Maszkokat főleg a kínaiak gyártottak, de nem sok bevételük lett belőle. A Wuhani karantén ettől sokkal nagyobb kiesést hozott nekik. De rajtuk kívül sokan kezdtek még maszkot gyártani, de mind csak azért, mert nagy volt a kereslet, és erre reagáltak. Viszont aki maszkot gyárt, az nem gyárthat például ruhát.
A koronavírus teszteken nem sokat keresnek. Magyarországon főleg azóta, amióta hatóságiáras lett, szinte önköltséges áron csinálják a laborok. Ráadásul rettenetesen túlterhelve a dolgozókat. Az ilyen laborok más jellegű tesztekből is megéltek volna. Azokat a teszteket most gyakran félre kell tenni. Tudom, mert dolgozik ismerősöm ilyen laborban. Egy szó, mint száz, hülyeség, hogy a koronavírus biznisz lett volna. Épp ellenkezőleg. Gazdasági válságot, legalábbis visszaesést okozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!