10: Ezt sok helyen irják, de a csecsemők és kisgyerekek... akik szeretetben nőnek fel?? Náluk is lelki ok?
2020. okt. 5. 11:14
12/26 anonim válasza:
A kisgyermek és a csecsemő teljesen átveszi az anyuka érzelmeit, szokásait. Nem véletlen mondják az orvosok, hogy a kismam ne éljen stresszes és egészségtelen életmódot, mert az kihatással lesz a gyermekre.
2020. okt. 6. 02:57
13/26 anonim válasza:
Persze nemcsak az anyukáét, hanem a környezetből jött ingereket. Mint pl szülők között folyamatos a feszültség, azt bizony a kisgyermek megérzi.
2020. okt. 6. 02:59
14/26 anonim válasza:
"a rák nem EGY betegség, hanem egy gyüjtöfogalom"
És bizonyos típusaira már van gyógymód azért...
2021. okt. 31. 13:26
15/26 anonim válasza:
És az állatok mitól lesznek rákosak (pl.kedvencem)😕? Nem tartottam stresszben, nem csesztettem semmivel...szerettük nagyon.
2021. okt. 31. 13:37
16/26 anonim válasza:
Azt nem tudhatod, hogy hogy érezte magát, amikor nem voltál otthon. Az állatok nagyon tudnak szeretni és képesek lelkibetegek lenni, mert mindig bennük van az, hogy talán sosem megy haza a szeretett gazdi.:(
2021. dec. 23. 11:08
17/26 anonim válasza:
"És az állatok mitól lesznek rákosak"
Amitől az emberek: szennyezett levegő (ugyanazt szívják ők is, mint mi), passzív dohányzás, egészségtelen étrend, mozgásszegény életmód, stressz, stb.
2021. dec. 23. 11:11
18/26 anonim válasza:
De van rá gyógymód, magasan kell tartani az antioxidáns szintedet és akkor az immunrendszer is megfelelően működik. De sok embert nem érdekel az egészséges életmód, és csodálkoznak utána hogy miért betegszenek meg.
Van 2-3 munkatársam, akiknek mindig betegek az gyerekei, és nem értik miért, de azt mondogatják, hogy "a gyerek nem eszik meg semmilyen zöldséget és gyümölcsöt, nem szereti". Persze, mert anyuka arra szoktatta rá már kiskorától, hogy inkább cukorkával meg csokival tömködi a gyerek fejét.
2021. dec. 25. 09:22
19/26 anonim válasza:
Gratulálok hogy le lettem pontozva, akkor is a saját tapasztalatomról beszélek és mivel daganatos voltam, én már csak tudom, hogy lelki okból történt.
2022. jan. 2. 05:50
20/26 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted, hogy le lettél pontozva? Nem igazán értem, én nem pontozók senkit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!