Amíg nem volt koronavírusos járvány, akkor is meghalt minden második nap valamelyik krónikus beteg?
Figyelt kérdés
Én szerintem igen, de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is.2020. aug. 24. 09:17
21/23 anonim válasza:
Ha neked a kijarasi tilalom es korlatozasok nem valtoztattak meg az eleted es azelott is mindent ugyanugy csinaltal, mint most... akkor ok! Csak igy tovabb!
22/23 anonim válasza:
Miért változtatták volna meg? Soha nem járkáltam éjszaka sehova.
Ha meg arra a rongydarabra gondolsz amit az arcunkra kell húzni az nem életmódváltoztatás.
Még mindig nem értem miért kellene, hogy szétstresszeljen a helyzet.
23/23 anonim válasza:
Jelenleg este 8 és reggel 5 között nem lehet kimenni az utcára, az éttermek, kávézók, színházak, mozik, zárva. Szóval, ha neked ez nem változtatta meg az életed, továbbá veszélyeztetett korú, állapotú sem vagy és a családodban sincs ilyen, akkor miért is kéne pánikolni? Senki nem mondja, hogy az a cél, hogy stresszeljünk, egyáltalán nem. Fegyelmezetten be kell tartani a szabályokat, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!