Miről kezdhetett el spontán bedagadni es élesen fájni a bal bokám? Olyan érzés, mint amikor egy ficam, vagy egy félrelépés után bedagad es fáj.
- Semmi sem ok nélkül történik. = Valami tehát történt.
Reggel, ha felkelsz, akkor kis félrelépés vagy nagyot lépés vagy kicsit gyorsabban mozdulsz, ez mind meg tudja terhelni. Hogy miért terheli meg? Mert reggel gyenge a vérellátás, merevek a tagjaid.
Egyszer úgy jártam, hogy munkába mentem, de munkába menetel előtt 15p-cel keltem fel. Mikor elkezdtem dolgozni...a főnök azt mondta, hogy nagyon lassan dolgozok, ha így megy tovább nem maradhatok nála, mert nem éri meg neki. Onnantól kezdve meleg zuhannyal indítottam a napom (5p elég volt) és kelhettem akár 15p-cel munka előtt, akkor is sokkal jobban teljesítettem.
A reggeli torna nem ártana legalább egy boka, fej és derék+csípő körzés - amit a leginkább használunk. Ez 1-2 perces művelet, ami megóv sok-sok órás / napos fájdalmaktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!