Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Milyen betegség lehet ez?...

Milyen betegség lehet ez? Minden vér eredmény rossz, de mégsem tudják az orvosok, hogy mi baja van.

Figyelt kérdés

Az egyik rokonom nemrég haza jött Angliából. Negatív lett a koronavírusos tesztje. Éjjel érkezett. Reggel aznap összesett semmiből. Azonnal mentőt hívtak, bekékült a szája, elveszette eszméletét, élesztették, nem tért magához. Aztán magához tért. Elmentek utána a szülei kórházba, egy pillanatra megismeri őket, aztán elfelejti őket. Fére beszél. Hogy mikor lesz az anyukámnak és az apukámnak a lagzija, és mikor lesz az anyumnak az öccsének, és a testvérének a lagzija. Nagyon rosszul néz ki. CT és MR vizsgálatot végeztek, minden rendben van. Naponta csinálnak neki CT, és MR vizsgálatot. Az vér eredményei minden rosszak, egyszóval minden rosszak. Az orvosok nem tudják, hogy mi lehet a gond. Az anyukáját már arra készítik fel az orvosok, hogy meghalhat. Életveszélyben van.

Mi lehet ez?

Mi történik vele?

Kivagyunk az egész család.

2020. aug. 21. 17:18
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Nem tudok semmit
2020. aug. 21. 18:42
 12/31 anonim ***** válasza:
0%
E coli baktérium
2020. aug. 21. 18:57
 13/31 anonim ***** válasza:
Mivel halnak el az agysetjtjei. Megtámadhatta ez a nagyon veszélyes baktérium.
2020. aug. 21. 18:58
 14/31 anonim ***** válasza:
Nem e coli, hulye vagyok. Agyevő amőba lehetősége felmerült?
2020. aug. 21. 19:00
 15/31 A kérdező kommentje:
És van esélye, hogy túl éli? Az orvosok azt mondják hogy kevés esély van arra. Hogyan tudna ebből kimászni?
2020. aug. 21. 19:05
 16/31 A kérdező kommentje:
Milyen baktérium lehet ez? És hogyan lehet hogy nem tudják hogy mi ez?
2020. aug. 21. 19:06
 17/31 anonim ***** válasza:
Azért mert nem túl gyakori. Jellegzetesen külföldről hurcolják be. És tudod mi a rossz hír? Elvileg fertőző. Ha mindent megtennének az orvosok érte, és megtalálnák az indokot akkor lenne esély a felépülésre. Nagyon sajnálom :(
2020. aug. 21. 20:08
 18/31 anonim ***** válasza:
Mondd az orvosoknak hogy nem-e agyevő amőba. Legalább hozd fel a témát nekik
2020. aug. 21. 20:09
 19/31 A kérdező kommentje:

Milyen fertőző? Nem tudom fel fogni mi lehet az agyában. Vagy túl keveset mondanak nekem otthon, vagy tényleg nem tudják. De kétlem, hogy nem tudják. Kell nekik tudniuk. Ez katasztrófa. Hogy semmiből össze esik egy ember és ilyen helyzetbe kerüljön ilyet még nem hallottam. Ez hasonlít az egyik rokonom betegségéhez, mikor dagadt a feje, fájásai voltak a fejében, haja kihult. Ott tudták, hogy mi volt a gond, itt vagy nem akarják mondani az orvosok, vagy tudják a családtagjaim és nem mondják.

Én is kivagyok ettől tisztára. Az a fő, hogy nem jók az eredményei, de nincs semmi az agyával. Hogy minden mondik le neki. De mi a franctól?

2020. aug. 21. 21:26
 20/31 anonim ***** válasza:
44%
Nem tudom hogy jött ez az amoeba meg egyéb hatalmas ötletek. Nekem orvosként inkább úgy tűnik ennyi infó alapján, hogy hirtelen szívmegállás lehetett, ami miatt egy ideig az agya egyáltalán nem jutott vérhez, így oxigénhez. Egy bizonyos időn túl az agysejtek elhalnak emiatt és az sem segít, hogy utána visszajött a keringés.
2020. aug. 21. 21:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!