Lehet ettől bajom?
Figyelt kérdés
16 vagyok.És valami olyasmi betegségem van hogy aorta elégtelenség.de enyhe
Viszont rendszeresen energiaitalozom,egy nap 2-3 db-ot is😅És csak most gondoltam bele ebbe... Sokszor szokott szúrni a szívem,és van amikor mozdulni se bírok mert fáj...
2020. aug. 19. 20:48
1/4 FoxtrotLidérc válasza:
A saját érdekedben: Az energiaitalt AZONNAL hagyd el! Nekem is időnként szúrt a szívem - nem csoda. Két doboz monster szolgálatonként nem volt jó ötlet... Most hogy igyekszem kevesebb koffeint bevinni, már nem szúr a szívem.
2/4 anonim válasza:
Ilyenkor az első lépés hogy abbahagyod az energiaitalt. Akkor majd meglátod van-e ennek pozitív hatása. Ha van,akkor nem térsz vissza hozzá, ha nincs, akkor elmész az orvoshoz, és megkérdezed mennyi energiaitalt ihatsz.
Én ezt csinálnám.
3/4 anonim válasza:
Te jó isten! Szívbetegen energiaital? Eszednél vagy helló? Hát ha a hirtelen szívhalál bajnak számít, akkor igen, lehet. Lehet, hogy nem most, hanem "csak" 1-2 év múlva. Orvoshoz! Előbb kardiológia, aztán pszichiátria. És most tedd ki a vigyorgós fejecskét. :)
4/4 A kérdező kommentje:
Azért nem kell megölni..
(Majd én magam,úgy hogy nem is tudok róla)
2020. aug. 19. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!