Lehet, hogy Covid19 fertőzött vagyok? 24/L
Figyelt kérdés
Hétfőn egésznap az ágyat nyomtam, elég furán éreztem magam, a végtagjaim zsibbadtak. Nagyon gyengének és fáradtnak éreztem magam, pedig sokat aludtam. Orrom bedugult, és ez azóta sem mult el. Kicsit nehezen veszem a levegőt. Tegnap kicsit jobban éreztem magam, de még mindig nagyon fáradtnak és gyengének, pedig nem erőltettem meg magam. Olyan érzés mintha lázas lennék, de nem vagyok (soha nem vagyok lázas egyébként, alacsony a testhőm) A lábamon megjelent 3-4 kissebb piros kiütés. Nem fáj, nem viszket. Ma sem lettem jobban, pedig erős szervezetem van és fiatal vagyok. Szerintetek ez Covid vagy valami más?2020. aug. 19. 10:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!