Mi lehet a problémám? Tüdőgyulladás, vagy csak valami jelentéktelen légúti megbetegedés?
Két napja d.u. hirtelen legyengülten éreztem magam, rázott a hideg, fájt mindenem, minimális hőemelkedésem (37,2) volt. Pihentem kb 2 órát, és mindez elmúlt. Aznap éjjel ugyanezen tünetek ismét jelentkeztek, aludni alig tudtam, emellett belázasodtam (38,2). Tegnap reggelre a hőemelkedésem is elmúlt (37), majd ennél már csak alacsonyabb, normál testhőmérsékletet mértem, a hidegrázás és az izomfájdalmak se jelentkeztek újra; viszont úgy éreztem, kissé fáj a torkom, időnként köhögtem, általában jött fel váladék, de nem voltam rekedt.
Ma szintén rendben voltam, sőt a torokfájás is jelentősen csillapodott; helyette viszont nyomást érzek a nyakam alsó, ill. a mellkasom felső részénél. Nem szúr, nem fáj, nincs légszomjam, nem fulladok, csak egyszerűen nyomást érzek levegővételkor. Ez lehet egy kezdődő tüdőgyulladás, vagy más bajom van?
"Telefonon pedig hiába mondják el"
Tehát akkor valamit mégis mondtak, csak nem hallgatsz rájuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!