Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » SOS bizsergés, zsibbadás!?

SOS bizsergés, zsibbadás!?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Pár napja kezdődött hogy hirtelen a bal lábam a sípcsont mentén mintha zsibbadna. Nem volt érzéskiesés, éreztem vele hideget-meleget, tudtam mozgatni, szóval az se biztos hogy ez zsibbadás volt, de valami hasonló. Utána most pár napra már mind a 4 végtagomban érzem ezt a fura, zsibbadó érzést. A gondom azzal van, hogy ez egyik betegségre sem utal, mivel nem féloldalas (volt már olyan, hogy bal lábszár és a jobb allkaromban éreztem) ez meg így ugye nem utal neuropátiára, mert az szimmetrikus általában. Akkor mégis mi lehet? Cukorbeteg nem vagyok, fiatal sportoló fiú vagyok. A fejem sokszor fáj már kiskorom óta. Gondoltam mondjuk alagút szindrómára, de mind a 4 végtagban? Nem hinném. Mondom, az se biztos, hogy ez zsibbadás, nem tudom. Mi lehet ez?

2020. aug. 17. 21:55
 1/4 A kérdező kommentje:
A karomban mondjuk megegyezik az alagút szindrómával, mert a könyöktől a kisujjamig van ez az érzés. És ami még fontos! A jobb karomban ahol most (zsibbad?) ott nagyon éles pár másodperces fájdalom volt napokig mielőtt előjött volna ez az érzés
2020. aug. 17. 21:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Én szerintem gerincferdülésed lehet,nekem is van és majdnem minden tüneted megvan ami nekem is amit a gerincem okoz.
2020. aug. 17. 22:04
 3/4 A kérdező kommentje:
Uh az viszont lehet, nagyon rossz pozíciókban ülök, valamikor teljesen kitekeredek magamból, nem tudom nagyon elmagyarázni, de borzasztó a tartásom. Nekem néha a fejemben is van ez a bizsergés 1-2 másodpercig..
2020. aug. 17. 22:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Az elozo vagyok,sztem ez lehet az oka menj el egy reumatologiára vagy egy ortopédiára nem kell hanyagolni mert az enyemet evekig elhanyagoltuk es mikor a panaszok kezdodtek elmentem volna helyre lehetett volna hozni de már nem lehet. Mielobb menjel el és nezesd meg.
2020. aug. 18. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!