A pajzsmirigy alulmukodes mindig hizassal jar? Ha igen csak par kilo plusz vagy sokkal tobb? Tenyleg igaz h nem lehet megallitani a hizast es hiaban fogyokorazol nem fogysz le?
Százötven nem, de százharminc lettem. 🤷♀️ Nekem tönkrevágta a szervezetem a sok gyógyszer, de nincs mindenkinél így.
Mindig is dagi voltam a hormongondoktól, mikor kiderült, örültem, hogy végre könnyebb lesz lefogyni. Mikor beállították a gyógyszereket, szinte magától lement 10 kiló. Majd visszajött 20. Doki lecsszett, szigorúbb előírt diétám lett. Valamennyit megint fogytam, majd még többet visszahíztam. 90+ról indultam, mikor kiderült a dolog, most majdnem 130 vagyok néhány év alatt. Teljesen tönkretette az emésztésem, vizesedek, puffadok. Az önértékelésem is tönkretette, mert én előtte dagin is szerettem magam, jó alakom volt. A sok jojózástól laza lett a bőröm, lóg a hasam, már utálok tükörbe nézni.
És nem zabálok mindehhez.
Én persze a ritkábbik kivétel vagyok, ismerősi körben vannak nagyon csinosan lefogyott pm-esek is. Szóval nem lehetetlen, csak sokkal-sokkal nehezebb, idő és pénzigényesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!