Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Aranyér probléma! Mi az ami...

Aranyér probléma! Mi az ami segíthet?

Figyelt kérdés

Tehát kb 6 évvel ezelőtt egyszer csak a semmiből kijött az aranyerem. Akkor hetekig küzdöttem vele, vérzett, fájt...

Nem voltam dokinál, de idővel elmúlt. Azt kell hogy mondjam hogy kicsit érzékeny ott mindig is, de nagyjából tünetmentes voltam kb 2 héttel ezelőttig.

Az utóbbi pár hónapban elkezdtem súlyemelő edzéseket végezni. Korábban csak konditerembe jártam. Kb 3 hete hasmenésem lett. Napi többszöri hasmenés, de ettől függetlenül súlytemelni el tudtam menni. Pár nappal később kijött az aranyerem. Nem vérzett, de fájt és éreztem hogy kint van.

Ez pár napig tartott, majd magától visszament. Viszont még mindig érzékeny. Milyen kenőcsöt, kúpot ajánlotok, hogy ismét normálisan tudjak tovább sportolni?

2020. aug. 15. 19:09
 1/1 anonim ***** válasza:
2020. aug. 15. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!