Epe lehet vagy máj? Okkersárga hasmenés,kb. március óta van visszatérően, de akkor még nem volt színe. Jobb oldalt főleg alhasnál fáj lent a vastagbelem és sárgásat hánytam kétszer. A szemem néha ég(de ez lehet a pollentől)
Jaa akkor ez az IgA alapú gyorsteszt valószínű. Szerinted érdemes azt is elvégezni az IgG mellé? Ha nekem az negatív lett?
Én egyébként laktózra nem gyanakszom már, mert mióta tejre pozitív lett, kerülöm a tejet amennyire csak tudom és azóta is néha gond van a széklettel..
Hisztamin intolerancián nem gondolkoztál? Ja és a szemeid hogy vannak? Csak mert nekem azt mondták hogy a test más részein megjelenő gyulladás utalhat belső gyulladásra is. Azt nem mondták neked?
Nekem tejfehérje érzékenységem van a labor szerint, ami nem allergia, de intolerens vagyok rá. Ez mindenféle tejszármazékot lefed, tehát tejcukrot sem eszem ezért sem gondolom hogy laktóz.
Nagyon remélem segít neked a kilégzéses teszt hogy mi a gond! Az is lehet valami makacs fertőzés helycobacter vagy ilyesmi és kapsz egy antibiotikum kúrát.
Én régebb óta szenvedek mint te, talán enyhébb tünetekkel, de nem jutottam egyről a kettőre mert sokat várok még így is, hogy magánlaborba voltam tesztelni.. Mire házidokihoz bejutok az egy hét..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!