Mitől izzad és viszket az ágyékom?
A leírásod alapján az izzadás+gomba együtt okoz ilyent. Egy nagyapáink gyógyszere erre: 1 dl tömény alkohol, 1 gr mentol és 3 gr szalicil feloldva benne. A gyógyszertárban minden kapható hozzá, ha a dokiddal feliratod, el is készítik. Ezzel bekenve a viszketés azonnal, a többi 2-3 nap alatt múlik. Arra vigyázz, hogy a húgycsövedbe ne jusson, mert nagyon csíp.
Én a lábujjaim között használom ezt, ott van ugyanolyan tünetem, mint neked. És ha tehetem, mezítláb járok. Ha teheted, senki nem látja, akkor szellőztesd, otthon járj alul meztelenül. A keresztapám körzeti orvos volt, tőle a tanács és a recept.
Egy másik tanács, ez nem orvosi rendelvényre, csak egy megfigyelés:
Az öcsém összeszedett valamilyen élősködőt, ami hasonló tüneteket okozott. Nem akart orvoshoz menni, és egyszer pityókásan befújta Kemotox-al. Elmúlott neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!