Szemölcsökről tudnivalók?
Figyelt kérdés
Sok mindent olvastam a neten, de vannak kérdéseim, amikre nem találtam választ. Nemi szemölcs az aktus után mennyi idő után jelentkezik? Másik kérdésem az lenne, hogy ha már észlelek egy szemölcsöt a talpamon, az az idő során változhat? (pl. megnagyobbodás)
továbbá személyes tapasztalatok is érdekelnének talpi szemölcsökkel kapcsolatban
2020. aug. 4. 20:27
1/2 anonim válasza:
Talp szemölcsről tudok nyilatkozni. Mivel vírus okozza, ezért idővel terjed. Én még a húszas éveimben voltam, hajlékony és vékony, amikor sikerült eltüntetni a talpamról. Odaültem a gáztűzhelyhez, ölembe húztam a lábamat talppal felfelé és egy vörösizzásig feltüzesített vasszöggel szép lassan kiégettem minden szemölcsöt. Ha lassan csinálja az ember, akkor csak addig érez (nem túl nagy) fájdalmat, amíg el nem halnak a talp bőrében az érintett területen az érző idegvégződések. Ezért kell lassan végezni a beavatkozást. Nincs vérzés, géz és ragtapasz még az óvatos járkálást is lehetővé teszi, érzi az ember, de nem igazán fáj. Nekem sikeres volt és nem is jött vissza.
2/2 anonim válasza:
Verucca a talpon, HPV a nemi szerven. Utobbival muszaj orvoshoz menni. A partnert is megfertozod, es sajat magad is ugy ertve, hogy elszaporodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!