Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Melyik gyógyszer álmosít...

Csabulika kérdése:

Melyik gyógyszer álmosít jobban a xanax vagy a frontin? 2 hét múlva jutok el egy dokihoz de addig is szoronvással dolgoznom kell. Most napi 2-3 frontin 0,25 elég de attól álmos vagyok.

Figyelt kérdés

2020. aug. 1. 19:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanaz a két gyógyszer csak más a név.
2020. aug. 1. 19:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem a Rivotril vált be. A másik kettőt is kipróbáltam.
2020. aug. 1. 19:19
 3/7 anonim ***** válasza:

#2 A Rivotril 10-ből 8-9 embet jobban álmosít, mint a másik kettő. De régen mikor szedtem ezeket orvos előírása szerint, nekem is a Rivotril vált be.

Frontin és Xanax azonos hatóanyagó, de segédanyagok miatt ~95%-ban azonos a hatásuk.

2020. aug. 1. 19:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Mind a ket gyogyszernek ua. a hatoanyaga, csak a frontin az magyar a xanax meg vmi kulfildu gyartmany.
2020. aug. 1. 19:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Xanax Pfizer gyártmány, ez a cég fejlesztette is ki. A Frontin ennek a licensz lejárta után készült, úgy nevezett generikuma.
2020. aug. 1. 20:19
 6/7 anonim ***** válasza:

A rivotril sokkal durvább. Nem kéne ennyit szedned akkor sem ha szorongsz mert rászoksz és nem fog hatni egyre több kell majd és egyre rosszabb lesz

Nem gyógyszer. Letenni pokoli.

2020. aug. 1. 20:30
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

"Mind a ket gyogyszernek ua. a hatoanyaga, csak a frontin az magyar a xanax meg vmi kulfildu gyartmany."

Így van kedves! Svajci! A különbség meg csak annyi, mint a svajci bicska, meg a bugyli bicska között

2020. aug. 2. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!