Csabulika kérdése:
Melyik gyógyszer álmosít jobban a xanax vagy a frontin? 2 hét múlva jutok el egy dokihoz de addig is szoronvással dolgoznom kell. Most napi 2-3 frontin 0,25 elég de attól álmos vagyok.
Figyelt kérdés
2020. aug. 1. 19:09
1/7 anonim válasza:
Ugyanaz a két gyógyszer csak más a név.
2/7 anonim válasza:
Nekem a Rivotril vált be. A másik kettőt is kipróbáltam.
3/7 anonim válasza:
#2 A Rivotril 10-ből 8-9 embet jobban álmosít, mint a másik kettő. De régen mikor szedtem ezeket orvos előírása szerint, nekem is a Rivotril vált be.
Frontin és Xanax azonos hatóanyagó, de segédanyagok miatt ~95%-ban azonos a hatásuk.
4/7 anonim válasza:
Mind a ket gyogyszernek ua. a hatoanyaga, csak a frontin az magyar a xanax meg vmi kulfildu gyartmany.
5/7 anonim válasza:
Xanax Pfizer gyártmány, ez a cég fejlesztette is ki. A Frontin ennek a licensz lejárta után készült, úgy nevezett generikuma.
6/7 anonim válasza:
A rivotril sokkal durvább. Nem kéne ennyit szedned akkor sem ha szorongsz mert rászoksz és nem fog hatni egyre több kell majd és egyre rosszabb lesz
Nem gyógyszer. Letenni pokoli.
7/7 anonim válasza:
"Mind a ket gyogyszernek ua. a hatoanyaga, csak a frontin az magyar a xanax meg vmi kulfildu gyartmany."
Így van kedves! Svajci! A különbség meg csak annyi, mint a svajci bicska, meg a bugyli bicska között
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!