Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Aranyér? Három napja vagyok...

Aranyér? Három napja vagyok gluten mentes dietan emiatt nagyon kemeny a szekletem (kevés rost miatt). Megerősít valaki? Kep lent.

Figyelt kérdés

[link]

Képet saját felelősségre. Az “aranyerem” van rajta.

Vérzik is urites során és fajdalmas is. Normális hogy így néz ki? Ugye nem valami daganat vagy hasonló dolog... meg vagyok ijedve.

2020. júl. 28. 18:43
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de nem nézem meg.

Minden nyers zöldség és gyümölcs glutén mentes, akkor miért ne ennél elegendő rostot!? Ebben a melegben a víz fogyasztást is érdemes fokozni.

2020. júl. 28. 18:55
 2/3 A kérdező kommentje:
Mert így direkt nem eszek gyümölcsöt sajnos. De ami rostot eddig bevittem a gluten tartalmú dolgokkal az most mind ki van esve.
2020. júl. 28. 19:17
 3/3 anonim ***** válasza:

De miért nem eszel gyümölcsöt és zöldséget??

Ha nem eszel semmi rostot ne csodálkozz az aranyereden (nem néztem meg).

Azon csak a rostban gazdag táplálkozás és az egészséges életmód segít.

Illetve ha már nagyon súlyos akkor megműtik, de kiújul ha továbbra sem teszel ellene semmit.

2020. júl. 28. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!