Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Besebesedett anyajegy?

Besebesedett anyajegy?

Figyelt kérdés

Nem serult meg, legalabbis nem emlekszem. Egy kb 2mm es anyajegy kozepen van. Az anyajegy maga kozepes barna szinu, alakjat szabalyosnak mondanam a 'seb' rajta sotet barna, es nem teljesen szabalyos, de mivel nagyon pici nem igazan tudom eldonteni. +az anyajegyen a 'seb' mellett van meg egy ugyan olyan sotet szinu, nagyon apro pont is, de az nem emelkedik ki, vagy hogy mondjam.

Azert vettem eszre, mert egy ideje mar figyelem oket, tobb is olyan mintha valtozott volna, 'pupos' lett, de azok nem ilyen seb szeruen, hanem maga az egesz anyajegy. Meg a labamon van egy 1,2-1,5 cm es anyajegy az eleg szines. De az inkabb halvanyodott az evek alatt, 1-2sotetebb pont van benne. Nem vagyok teljesen biztos abban, hogy valtoztak, eddig nem nagyon figyeltem.

Meg csak most kezdem a 20eveimet, nem gonolom hogy annyira aggodnom kellene a borrak miatt.

Esetleg valakinek 'sebesedett' be mar igy anyajegye? Mitol lehet? Kepet nem tudok mutatni, mert a vaku miatt nem fokuszal ra, tavolabbrol meg nem latszana.

2020. júl. 24. 00:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Én a helyedben megnézetném bőrgyógyásszal, főleg a másfél centiset.
2020. júl. 24. 01:55
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Bőrgyógyászat! Azért mert fiatal vagy, még bármi lehet! A melanóma nem nézi a kort.
2020. júl. 24. 10:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Azonnal bőrgyógyász. Nekem van egy az ágyékhajlatban. Egyszer megsértettem mikor zuhanyoztam. Leesett a teteje. Másnap mentem orvoshoz. Ez nem játék. Azóta évente megyek kontrollra.
2020. júl. 24. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!