Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitől vagyok kék-zöld foltos...

Mitől vagyok kék-zöld foltos mindenhol ha nem verem be magam?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Egy ideje feltűnt, hogy egyre több ilyen zöldes, lilás foltokat találok magamon mindenhol kb. Volt már a fenekem körül is, a bal karom belső részénél, felkaron de a legtöbb a bal vádlimon szokott lenni, most is jelenleg csak ott van 3 folt az egyik zöld a másik mintha véraláfutásos lenne. Nem létezik, hogy ennyiszer beütöttem volna magam bármibe is. Meg általában ha beütöm magam pl. kilincsbe fenn akadok akkor max kis pirosság szokott lenni nem ilyen folt. Orvoshoz jelenleg nem tudok menni, mert szabadságon van, de amint visszajön egyből megyek hozzá. Szerintetek mitől lehet? Korábban csak vashiányom volt, nem tudom hogy elmúlt e vagy nem, mert egyéb tünetet nem tapasztaltam. Másnak is volt ilyen? Mostanában csak a bal vádlimon találok ilyeneket. Ez milyen betegség lenne ha az? Vagy mihez köthetők a foltok? Ráadásul nem emlékszem, hogy ezeken a helyeken beütöttem volna magam, főleg vádli terén. 23l

2020. júl. 21. 02:46
 1/9 anonim ***** válasza:
29%
Dehogynem bevered magad, csak nem veszed észre, én is ilyen vagyok, alig érek valamihez, s már foltos leszek, sokszor észre sem veszem
2020. júl. 21. 05:12
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Uh, még annyit, hogy én nem vagyok verszegény, stb., de fogalmam sincs, hogy van-e összefüggés közöttük
2020. júl. 21. 05:13
 3/9 anonim ***** válasza:
69%
Ha nem ütöd meg magad, menj orvoshoz.
2020. júl. 21. 05:13
 4/9 anonim ***** válasza:
69%
Ez lehet véralvadási zavar. Vagy vas szegény vagy. Az is lehet, gyógyszer átmeneti mellékhatása. Fogamzásgátlót szedsz esetleg?
2020. júl. 21. 08:54
 5/9 anonim ***** válasza:
Eszel húst?
2020. júl. 21. 09:31
 6/9 A kérdező kommentje:
Igen ezsek húst és emlékeznék ha beverném magam, de nem. És olyan helyeken ahol kicsi az esélye hgoy bárhol beverném azt...Mondtam orvoshoz megyek de jelenleg nem tudok, majd csak pár hét múlva mikor visszajön. Fogamzásgátlód nem szedek és soha nems szedtem. Ja és semmi gyógyszert nem szedek.
2020. júl. 21. 15:19
 7/9 anonim ***** válasza:
69%
Akkor csontvelő, vagy vérképző zavar.
2020. júl. 21. 16:09
 8/9 anonim ***** válasza:
75%
Vigyázz magadra és amint tudsz menj orvoshoz mert csak ő tud biztosat mondani. Én nem akarlak ijesztegetni vérzékeny nem vagy?
2020. júl. 24. 10:50
 9/9 A kérdező kommentje:
fogalmam sincs itthon állandoan azzal jonnek hogy beutottem magam de ha nem emlékszem rá?
2020. júl. 24. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!