Szerintetek a világon az emberek jól reagálják le a járványt,túl komolyan veszik,vagy inkább elbagatelizálják?
Nem szavaztam, mert mind a három kategóriával, nagyjából azonos mennyiségben találkozom. Jó páran vannak akik a buszon/villamoson direktbe hangosan mondják hogy kamu az egész, az internet bugyrairól, nem is beszélve, valamint ők azok, akik a szabályokat direkt áthágva hoznak tízezres bírságokat pl a kereskedelmi egységekre, "mert hát nekem ne mondja meg senki, hogy mit csináljak, mert különben is hülyeség az egész, meg ez nem is vírus" stb.. (persze ennek a csoportnak van a legnagyobb hangja).
Van egy jókora réteg, aki éli a mindennapi életkéjét, és betartja a szabályokat még akkor is, ha magában már a töke kivan az egésszel (például én is), megtanult együtt élni vele, és nem fűz hozzá jelentékenyebb véleményt. Kormányzati szempontból, gondolom ők azok, akik helyén kezelik.
És persze sokkal kevesebb számban, de vannak, akik a rettegés fokaként élik meg és már hónapok óta ki nem mozdulnak a 8. emeleti garzonból, nehogy meghaljon, sajnos vannak ilyen ismerőseim is, valamint értetlenül állok azzal szemben, aki a parkban, utcán, de kiváltképp a saját autójában egyedül is maszkot hord.
Nem tudom objektíven eldönteni, hogy mi erre a társadalom egységes reakciója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!