Az normális, hogy félek a koronavírustól, hogy elkaphatom, sőt belehalok? Mit csináljak, hogy ne kapjam el? 21/F vagyok.
Figyelt kérdés
2020. júl. 17. 00:04
11/16 anonim válasza:
A lélegeztető gépet nem lehet csak úgy kipróbálni. Azért a te korodbeliek nem jutottak odáig. Max magas lázad lenne nagyon köhögnél és két hétig le lennél gyemgülve. Nem kellemes az biztos de rettegni a te korodban teljesen felesleges ettől. Mindez ha egyáltalán ilyen alacsony fertőzöttség mellett elkapod a legrossuabb verzió. Mert lehet tüneted sem lenne vagy csak enyhe orrfolyás torokfájás. Nagyobb esellyek kaphatsz rákot vagy elüthet az autó vagy félrenyelsz és megfulladsz. Ezektől nem félsz? Nézd az életet még senki nem élte túl. Te sem fogod. Úgy hogy próbálj belenyugldni. Tedd meg amennyit tudsz a többi szerencse dolga.
12/16 anonim válasza:
Csövek sem voltak rajtad? Azokat nem rád teszik drága.
A lelegeztető gépet utálod? Még nem próbáltad? Nem egy cipőről beszélünk amit fel lehet próbálni. Értelmi fogyatékos vagy? Komolyan kérdezem?
13/16 anonim válasza:
Nyugi én is félek,hogy elkapom..szerintem senki sem szeretné elkapni..normális,hogy félsz.23/L
14/16 anonim válasza:
Sajnos teljesen normális, hogy félsz. Annak ellenére, hogy rád 99.999+% eséllyel veszélytelen.
15/16 anonim válasza:
Vegyél fel minimum ffp2 maszkot, nem menj tömegbe mossál kezet alaposan ennyi.
Nem próbáltad a lélegeztetőgépet. A műszívet sem "próbáltad" még. Attól is félsz? 🙈 Csövek sem voltak rajtad. Inkább benned nem?
16/16 anonim válasza:
Kérdezőnek megy hát szard össze magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!