Hogy lehet az hogy 3 hete fáj a térdem és sehol semmilyen vizsgálaton semmit nem találnak?
Ultrahang, röntgen. Minden negatív.
Volt a vádlimon egy nagy lila folt, ami nem külső behatás által keletkezett. Ez el is múlt magától.
Be volt dagadva, és forró volt a tapintása.
Még most sem tudom teljesen behajlítani. A lépcsőn való járás is fájdalommal jár.
Pedig gyanús h nem vetted észre és mégis megcsíphetett valami.
Keress rá , hogy hogy néz ki a lyme-kóros kokárda.
Ha nem olyan volt, akkor nem tudom mi lehet.
Van, hogy nem veszik észre a kullancsot, megszívja magát és leesik.
Volt egy betegem akinek én szóltam, hogy menjen el lyme szűrésre, mert nagyon gyanús volt a foltja, azt mondta hogy megcsíphette valami, de nem látta a kullancsot.
Elment lyme szűrésre és kiderült, hogy valóban lyme kóros.
Az enyém ilyen volt..viszont sztem nem trombózis. Vagy már nem is tudom. Akkor a leletek mutatták volna
hát a trombózis az is más, fényes, feszes , duzzadt lesz a bőr és meleg tapintatú, de arról már tudnál.
Amúgy kirándulni nem jártál valahol, ahol megcsíphetett a kullancs?
Mindegy is mi volt, de gyulladásban volt az biztos, mert írtad, hogy meleg volt és duzzadt.
Érdemes lett volna lefotóznod a foltot meg a duzzanatot.
Hát..az ízületi fájdalom pedig valamitől van.
A lyme-kórra kifejezetten jellemző az ízületek gyulladása.
Hát mindenesetre menj vissza az orvoshoz.
Küldjenek tovább, ne hagyd annyiban.
Szerinte ízületi gyulladás. Csak azt nem értem hogy ez miért tellett 2 hétbe, hogy megállapítsa.
Igazából hiszem is meg nem is.
A negatív leletekből kiindulva, elég falsnak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!