Vermox az hat bármilyen féregre, amely képes az emberben megtelepedni?
Beszéltem a háziorvosom asszisztensével, mert valószínűleg bélférgem van, viszont nincsennek meg a szokásos tünetegyüttesek, így nem tapasztaltam végbéltáji viszketést, vagy éppen kis fehér petéket a székletemben, csupán féregszerű valamiket a székletemben, amelyek így néznek ki:
Tuti hogy nem nyák, mert azt szét lehet "bontani", míg ezeket nem lehetett, így fogalmam sincs, hogy milyen típusú féregről lehet szó (fonal, galand, orsó, stb.) A háziorvosomat ismerve, szinte 100% hogy nem fog kérni székletmintát, hanem telefonon keresztül fog majd felírni valamilyen féreghajtó gyógyszert, ami - ismerősök elmondása alapján, akik nála voltak ilyesmi panaszokkal - a Vermox lesz.
A kérdésem az, hogy a Vermox szinten minden férget eltávolít a szervezetből, vagy specifikusan hat, bizonyos fajokra?
Segített a vermox?
Ugyan ilyen férgek vannak nekem is január óta szenvedek vele, tavasszal tudtam kitenyésztést kérni,de csak annyit mondott az orvos cérnagiliszta. vermox kúrát többen is túl vagyok, legutóbb decarist írt fel. Végül inkább beszéltem az állatorvosunkkal akivel jóban vagyok, mondta küldjem át az eredményt és utána kérdez,kitalálunk valamit.
Házi orvos csak annyit mondott,hogy szóljak neki ír fel gyógyszert.. nagy únszolásra adott tégelyt is tavasszal.. Egyszerűen borzasztó, veszem a drága gyógyszereket és semmi haszna. Vissza fertőzés kizárt,mert akkor a szüleim és melóhelyen a kolléganőm is férges lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!