Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez szorongas? Vagy valami mas?

Ez szorongas? Vagy valami mas?

Figyelt kérdés
23 eves srac vagyok. Tobb eve kuzdok a szorongassal. Rengeteg fozikai vizsgalaton estem mar at. Azonban az elmult fel evem nagyon megkeseredett a szivem miatt. Az elmult idoszakban rengetegszer volt nagyobb utesem vagy melle utes/osszevissza dobogasom. Tudom hogy extra de felek tole nagyon. Mindig halalfelelemmel elem meg ezeket. A legutobbi olyan volt hogy mar kenytelen voltam ismet kardiologushoz fordulni. A 24 oras holterem oersze semmit nem mutatott igaz mig rajtam volt nem is ereztem. Ultrahang is teljesen jo lett. Nagyon el vagyok keseredve. Ma is munka kozben egy olyat beszurt es bedobbant hogy hirtelen levegot se kaptam es beszedultem... Mit csinaljak? Jovohe ten lesz terhelesem amitol felek nagyon...
2020. júl. 14. 13:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A depresszió egyik tünete is lehet az extra szívdobogás.

Sokat kellene mozognod, egészségesen étkezned.

Lehet, hogy a munkahelyeden is nagy a nyomás, a hajtás?

Rendben vannak az emberi kapcsolataid?

A terheléses vizsgálattól ne félj.

Általában legalább 3 napra rád szerelnek egy digitális

vérnyomás és pulzus mérőt, aztán elemzik.

Pontosan rögzíti, hogy alvás, jövés-menés, munka, pihenés,

olvasás, háztartás, sport, stb. tevékenység közben

milyenek az értékek.

Nagyon úgy tűnik, hogy valami külső probléma okozza a tüneteidet.

Az összes leleteddel neurológushoz is kellene fordulnod.

2020. júl. 14. 13:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Kicsit nagyobb a hasam. Munka jo kapcsolatok jok. Holterem ugye mar volt persze ott nem volt tunetem.Neurologus? 🤔
2020. júl. 14. 13:34
 3/4 Kései Sirató ***** válasza:

Ugyanezzel a tünettel csak kardiológusnál voltam (főorvosnál) és minden eredményem jó lett, ő azt mondta, hogy pszichés oka van, túl sok stressz ér. EZ igaz is. Szóval lehet stressz, vagy szorongás, idegesség az oka.

Javasolta, hogy szedjek MagneB6-ot!

Ugyanezt ajánlom én is neked.

2020. júl. 14. 13:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen 🙂
2020. júl. 14. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!