Mitől lehet szapora szívverés?
Ha szivbillentyű problémád vagy komolyabb szivbetegséged lenne lenne azt észrevennéd azonnal ugyanis annak már komolyabb jelei vannak
Én is magas pulzusban szenvedek, ha nem szedném a béta blokkolót mozogni sem tudnék meg állandóan fulladnék a saját szivverésemtől
A folyamatos 80 feletti pulzus pedig már kárositja mind a billentyűket, mind pedig legfőképp nem hagyja a szivet pihenni nyugalmi helyzetben vagy alváskor
Így előbb utóbb vagy a billentyű mondja fel a szolgálatot vagy pedig szivrohamot kapsz ha 80 fölött van állandóan a pulzusod
Jó hátha te diplomás orvosoknál jobban tudod, hogy mi az egészséges határérték a pulzus és a vérnyomásnál, akkor járd a saját utad
Csak azt nem értem, hogy akkor mit pánikolsz egy kis 95-ös pulzustól...
Te irkálod itt, hogy rosszul vagy a 95-ös pulzusoddal és még te oktatsz ki engem amikor én segitő szándékkal irok neked?
Én szivbeteg vagyok nekem már blokkolót kell szednem, pontosan tudom hol a határ az egészséges pulzus és a beteg pulzus között ugyanis elég feltűnő, hogyha a saját pulzusodtól fulladozol miközben sétálsz például
Jó nagy bunkó vagy mondhatom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!