Mitől véres a székletem?
KB 1 hete hasmenésem van. Eléggé sárga színű. Ma viszont apró vérfoltokat fedeztem fel a székleten és a WC papíron is. Mitől lehet ez?
18/F
10#
Mit pszichoanalizálsz másokat az interneten keresztül ilyen kontár módon?
Végre valaki más is látja, hogy túlzásokba esik, köszönöm!
Először is csak annyi, hogy nem én pontoztam, de szerintem a százalékok magukért beszélnek(: Csak az utolsó részéhez szólnék hozzá. A kérdező annyit írt, hogy vért látott. A vér pedig 2 féleképp jelenhet meg a székletben, attól függően, hogy az emésztőendszer mely részéből származik. A fekete sokkal erősebb alarm tünet, mert ilyesmi semmiképp sem lehet csak egy kis aranyér.
Nem riogatni kell a kérdezőt, hanem orvoshoz küldeni! Nem a rákkal fogom itt ijesztegetni, amit Te sem tehetnél alapos kikérdezés és vizsgálat nélkül. Főleg, hogy 18 éves fiatalemberről beszélünk. Természetesen és sajnos mindig vannak kivételek, de egy normális habitusú háziorvos sem azzal fogja fogadni, hogy "TUDJA HOGY LEHET RÁKJA VAN?! Tartós tejet már ne vegyen!"
Hanem további vizsgálatokat rendel el.
Én küldtem orvoshoz, ismételten jelzem (:
Kérdező remélem megfogadtad és már rendben vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!