Csomó van a combomban. Ki lehet tapintani a bőr alatt van.mi ez?
Figyelt kérdés
Nemrég vettem észre,kb 1 hete azt hittem csípés helye,de nem.Ki lehet tapintani mi lehet ez?
23L
2020. júl. 4. 16:09
1/9 anonim válasza:
Semmi, és bármi is lehet.
Ennyi infóból nincs az az ember (végzettségtől függetlenül) aki megmondaná.
2/9 anonim válasza:
1. A tüneten, valamint a koron és nemen kívül mit írhatott volna még a kérdező, a szeme színét?
3/9 anonim válasza:
2. Ezzel az első azt akarta mondani, hogy a kérdező forduljon orvoshoz, mert mi itt nem vagyunk távgyógyítók. :)
4/9 anonim válasza:
Oké kettes, te ezek alapján mire tippelsz?
Látatlanban, helyzetét, méretét, színét, állagát, mozgathatóságát nem ismerve mi a diagnózisod?
Nem hogy fizikai vizsgálatra nincs lehetőség a neten, de még egy képet sem láttunk róla.
De most megkérem a kérdezőt, hogy árulja el a szeme színét, mert abból a ketteske megcáfolhatatlan diagnózist tud felállítani.
5/9 anonim válasza:
Sok minden lehet. Az is lehet, hogy izom feszülés vagy izomgörcs van ott. Ki kell vizsgálni.
6/9 A kérdező kommentje:
Zold a szemem xD
Hát nem tudom várok.. Ha nem mulik megmutatom orvosnak
2020. júl. 4. 17:24
7/9 anonim válasza:
Négyeske, ez úgy lett volna az igazi, ha egyből ezt írod, nem harapós fogócskával kell kihuzigálni belőled. A meretét írta, mert azt hitte, csípés helye. A csípések mérete pedig elég jól behatárolható. Diagnózist majd privátban írok a kérdezőnek, a gyógyszereket is privátban küldöm neki.
8/9 anonim válasza:
Ennyiből megy?
Te egy igazi parafenomén vagy.
Taníts minket mester!
9/9 anonim válasza:
Nincs időm sajnos tanítani, nagyon sok a páciensem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!