Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Sok éve tartó migrén miatt...

Sok éve tartó migrén miatt érdemes nekem véralvadásgátlót szednem?

Figyelt kérdés
Van egy enyhe keringési zavarom is, sajnos rendszeres mozgás mellett is. Amióta visszavettem a dohányzásból szerintem ez javult. A karom, ujjam már egyáltalán nem zsibbad.

2020. júl. 1. 07:51
 1/8 A kérdező kommentje:
Nem naponta szedném, én azt soknak tartom. Hanem mondjuk heti 2x. Szerintem a napi szedése vérzékenységet okozna, főleg h nincs semmilyen érrendszeri betegségem.
2020. júl. 1. 07:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem menj el orvoshoz.
2020. júl. 1. 07:55
 3/8 anonim ***** válasza:
44%
Napi 1/4 kalmopirin vagy aszpirin tabletta mindenképpen jót tesz.
2020. júl. 1. 07:59
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez a migréneden nem fog változtatni, amúgy ezt orvossal kellene megkonzultálni, nem itt velünk.
2020. júl. 1. 08:05
 5/8 anonim ***** válasza:
49%

Nem!

Inkább menj el egy teljes körű kivizsgálásra és egy jó sportorvoshoz. Ha a mozgás segít, ő tud további tanácsokat (másfajta edzéstervet) adni, ami segíthet.

Az emberi szervezet csodálatos öngyógyító mechanizmussal rendelkezik. Ha megteremted a szükséges feltételeket, rendbe hoz majd, csak kitartónak kell lenni.

2020. júl. 1. 08:18
 6/8 anonim ***** válasza:
51%

Sok esetben a migrént megfelelő étkezéssel, az epe rendbetételével, megfelelő folyadékbevitellel meg lehet szüntetni. Tapasztalat.

Ez hosszú folyamat, de így teljesen meg lehet szabadulni tőle, gyógyszerek nélkül.

Járj utána.

2020. júl. 1. 08:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Mi az hogy epe rendbetétele?
2020. okt. 5. 09:33
 8/8 anonim ***** válasza:

"Mi az hogy epe rendbetétele?"

Az epetermelés, az epeürülés megfelelő működése.

Ha pl valakinek epeköve van, akkor nem működik megfelelően, nem tud rendesen ürülni. Az állati zsírok is elősegítik a megfelelő epetermelést.

2020. okt. 5. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!