Miért újul ki folyamatosan az aranyerem?
20 eves lány vagyok. Nem tudom tulajdonképpen mitol alakult ki csak sejteni tudom. Hogy erolkodes koveztkezteben mikor nagyon nagyot tüsszentettem. Eleinte egy nagyon nagy puklikent jelentkezett ami kicsit erzekeny volt de masnapra visszabb huzodott es a székeles sem fajt. Egy jó ideig az ánusz és a gátam között volt ez a kisebb pukli ami egyáltalán nem fájt. Volt hogy vissza húzódott majd kijott. Aztan egy nap nagyon fajdalmassa valt a szekeles, verzett, és tűszúrás szerű éles fajdalmat éreztem, viszketéssel együtt. Kenőcsöt és kúpot is vettem ra ami par nap alatt elmulasztotta, de ha mar egy kicsit kemenyebb a szekletem mar felserti. Verzik aztán ismet fajdalmas a szekeles. Par napra elmúlik de gyorsan kialakul. Pedig sokkal többet iszok mar, sok gyümölcsöt,és teljes kiörlésű ételeket eszek. Már nagyon kezd elegem lenni ebből a fájdalombol, nem tudom mit csináljak még többet.
Van valami bevált gyógyszer vagy bármi ami jó rá és huzamosabb ideig rendbe rakja?
Nekem meg az ikes igek helytelen használatából van elegem. Eszem, iszom helyesen!
Aranyér témában nekem 1 dolog segített a fraxiparin injekció. Pont kórházba kerültem mikor durva aranyerem volt és adtak más beavatkozás miatt verhigítót 1 hétig. Azonnal elmúlt tőle és azóta sem jött ki. Előtte visszatérő probléma volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!