Mi van a mellkasommal?
Figyelt kérdés
Napok óta olyan érzésem van mintha nagyon erősen verne a szívem, a pulzusom 80-95 körül, nagyon kellemetlen. Más tünetem nagyon nincs, max annyi hogy néha pár másodpercre belenyilal a mellkasom különböző részeibe, de meg tudom mutatni hova és csak pár másodperc ami nem jellemző a szív eredetű fájdalmakra elvileg. Akkor mitől lehet? Folyamatosan érzem, nagyon rossz, és már ideges is vagyok miatta, fel tudnám már rúgni az asztalt miatta! Sokat stresszelek, de ilyesmi tünetem nem nagyon volt. 18 vagyok, es fiu2020. jún. 23. 18:28
11/12 anonim válasza:
Hipochonder vagy. Azzal társul pánikbetegség én már csak tudom.
Én enyhe hasmenésre és hasfájásra hittem azt hogy crohn beteg vagyok, szerinted..? És ilyenkor magadnak generálod a bajt. például én olyan betegesen féltem, hogy megint hasmenésem lesz, hhogy - tudom hülyeség és undi - de előtte felnyúltam néha ujjal..-.- és csodálkoztam ha lett egy kis vér a székletben, hát felsértettem magam belülről. Nem szabad parázni, hülyeségekre fog késztetni, meg tapasztalatból mondom hogy mások agyára fogsz menni. Nyugi
12/12 A kérdező kommentje:
Az vagyok, ez már elmúlt, most a szklerózis multiplextől rettegek
2020. jún. 29. 09:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!