Lehetséges, hogy cukorbeteg vagyok?
Rossz szájíz, pedig rendszeresen mosok fogat meg minden. Hirtelen rosszul szoktam lenni, elkezdek szédülni és izzadni. Rengeteget iszok, mert mindig szomjas leszek. Ha felállok az ágyról vagy valahonnan elsötétedik minden és ha nem kapaszkodok meg el is esek. Cukorbetegség lenne? Minek a tünetei?
17 éves lány
Ha egy kicsit vársz, előhalászom a varázsgömbömet.
Orvoson nem gondolkodtál még?
Le írok 2 internetes oldalt ott pontosan meg tudod mik a cukorbetegség tünetei de menj orvoshoz mert a cukor szintet pillanatok alatt meg nézik és jó esélye van annak, hogy más problémád van én nem akarok tippelni de sok minden ki válthatja pl: vérnyomás, stressz, kevés folyadék bevitel, diétázás, stb. Keresési eredmények
Internetes találatok
Ezek a cukorbetegség tünetei, figyelmeztető jelei - WEBBeteg
www.webbeteg.hu › cikkek › cukorbetegseg › cukorbe...
2018. márc. 26. - A cukorbetegség eltérő tünetekkel jár a betegség különböző típusai esetén. Tévhit, hogy a szomjúság és a ... 11/1 Mi a cukorbetegség? 11/2 A ...
A cukorbetegség 10 figyelmeztető tünete - HáziPatika
www.hazipatika.com › ... › Belgyógyászat › Cikkek
2014. dec. 11. - A cukorbetegség tünetei között szerepelhet a szomjúság, a hirtelen ... A cukorbetegség 10 figyelmeztető tünete ... Lábdagadás: mi okozza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!