Rettenetes gyomorgörcsöm van, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ma már nem tudok orvoshoz menni, holnap is kétes a dolog. Pár napja görcsölget a gyomrom, nem tulajdonítottam neki túlzott jelentőséget, ma azomban rettentően görcsöl és ég a nyelőcsövem, valamivel csillapítani tudom? Mindenképp megyek orvodhoz, de szeretném ahhoz megérni a holnapot.2020. jún. 18. 19:08
1/3 anonim válasza:
Menj be az ügyeletre, mást nem tudok mondani. Nem muszáj várni akár holnapig sem.
2/3 anonim válasza:
Refluxra utaló jelek! Igyál kamilla teát. Vehetsz be 1 kiskanál szódabikarbónát. A lényeg, hogy diétázz! Mit ettél? Ne egyél zsírosat, fűszeres, lisztes dolgokat, csokis, cukros ételeket. Egyenlőre tejterméket sem. Lehet zadkását, sóskrumplit, zöld színű zöldségeket párólva, valamint tapasztalod ki, mitől?
3/3 A kérdező kommentje:
Szerintem a tegnapi maradék amit megette elcseszte a gyomrom. Vettem be egy görcs és puffadás oldót, most még mindig görcsöl, de már nincs úgy felfúvódva. Csak mentatea volt itthon, azt ittam. Remélem holnapra elmúlik. :S íközben utána néztem milyen házi praktikák vannak gyomorrontásra, de rá kellett jönnöm hogy semmi nincs itthon.
2020. jún. 18. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!