Műtétem lesz és megjött pár vérkép leletem ez a 3 eltérés mot jelent nagy a baj(véralvadás)?
Figyelt kérdés
PROTHROMBIN 61%(80-120)
INR 1,41 (0,98-1,30)
prothrombin SEC 17'7 sec(13-17,0)
2020. jún. 13. 15:28
2/7 A kérdező kommentje:
Szia.Nem semmit.25 eves vagyok egy nogyogyaszati kismutet lesz es kerte az orvosom .De neten nem talalom hogy mit jelentenek ezek .:(és félek
2020. jún. 13. 16:30
3/7 anonim válasza:
4/7 A kérdező kommentje:
Koszi.De bocsi en mar ossze zavarodtam.benne ez most verzekenyseg vagy trombozis hajlam vagy mi ?:D neten annyi felet olvastam
2020. jún. 13. 16:39
5/7 anonim válasza:
Hígabb a véred inkább. Akkor nincs trombózis hajlam :) De majd a dokid elmondja, s szerintem nincs akadálya a műtétnek.
6/7 anonim válasza:
Sem vérzékenységről, sem trombózishajlamról nem beszélünk. Ennyi eltéréssel az anesztes vállalni fogja (mivel a te esetedben vállalható). És az ő szava a szent műtét előtt.
7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a segitseget .Akkor remelem nem lesz baj mutetnel vagy utana :):(
2020. jún. 13. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!