Mikor kezd hatni az antibiotikum?
Van hatul 1 gyokerkezelt fogam es bedurrant 1 picit. Igazabol igy alapjataton nem faj viszont ha ragok rajta akkor van mikor sirni tudnek. Voltam vele fogorvosnal megrontgenezte azt mondta hogy teljesen jo a gyokertomes benne.
Korulotte levo dolgok ( nem tudom mar hogy mondta :D) vannak gyulladasba igazabol nem a foggal van a gond.
Azt mondta hogy ezzel sok mindent mar nem.lehet csinalni , valszeg huzas lesz a vege. ( tok jo csomot szenvedtem vele)
Azt mondta hogy meg lehet probalni 1 kurat az valszeg lehozza majd a gyulladast de minden bizonnyal ujra fog fertozodni ( ez is rohadt megnyugtato)
Felirt 1 doboz dalacint azt mondta szedjem.napi 4x 1
Ha nem.javul akkor huzas.
Mikor fog hatni ez? Meg lehet 1 honapig jo lesz utana megint megfajdul? Marmint tudom mert egyfolytaba kerdezgettem.az orovost :D
De akinek volt mar ilyen tapasztalata az ossze meg. Nem akarom elvesziteni a fogam
Koszonom a gyors valaszod!
Es te ugy huzattad ki hogy akkor eppen nem fajt? Es mennyi idore ra miutan beszedted az antit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!