Mennyien tartották be a koronavírusra vonatkozó szabályokat?
Figyelt kérdés
Persze, tudom hogy nagyon túloztak ezzel az egésszel, de rengeteg embert látok, mint kint, mint az interneten, hogy alig tartják be a szabályokat és úgy élnek mint ezelőtt. Éppen ma futottam bele egy kérdésbe, ahol a kérdező konkrétan leírta, hogy ő cseszett az egészre és ment a "haverokkal" biciklizni és sörözni. Hogy lehetnek egyesek ennyire hülyék? Jó, persze, csak felfújják, de tényleg vannak emberek akik belehaltak, még ha csak olyanok is akik, már úgyse bírták volna sokáig.2020. jún. 12. 13:39
1/4 anonim válasza:
Amit megköveteltek azt betartottam, de semmi több.
2/4 anonim válasza:
Ha megnézed, kötelező a maszkhordás a boltokban, így is van, akin nincs, mégis beengedik, akin meg van, nagyrészt kilóg az orra, ami teljesen nevetséges és ugyanolyan, mintha nem lenne. Nem is értem.
3/4 anonim válasza:
Én betartottam mindent. Ha nem is halnék meg, most nem engedhetem meg magamnak, hogy hetekre kiessek amíg kórházban vagy a zárt szobámban gyógyulgatok.
Meg az idős, krónikus beteg nagyszüleimet se lett volna jó meglepni a vírussal... velük élek.
4/4 anonim válasza:
3-as
Az megvan, hogy a maszkhordás nem téged véd, hanem tőled a többieket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!