Jobb oldali alhasi fájdalom.Napközben sokszori székelési inger.újabban mindig ez van.Betegség lehet?Már nagyon kellemetlen.
A jobb alhasi fájdalomnál szoktak vakbélre is gyanakodni, de ezt nyilván orvosnak kellene eldönteni, nem nekünk.
Szerintem menj el először a háziorvosodhoz, ő megnyomkodja a hasad, hogy nem vakbél-e, és ha nem, akkor továbbküld vizsgálatokra.
Vakbél hirtelen jelentkező állapot, brutál fájdalom, láz, széklet hiánya.
Neked megy a hasad és időszakosan van ez jelen. Inkább érzékenységet mondanék én is.
Nem féltétlenül.Lehet az sokáig enyhébb tünetekkel. Nekem két éve olyan február elején kerestem fel az orvost gyomortáj körüli fájdalom miatt. UH is volt nem találtak semmit, csak kis gyulladást a crp értéknél. Ez a fájdalom itt ott előjött még sokáig. aztán rá 3 hónapra hirtelen jött egy erős fájdalom akkor is gyomortájt, kivert a hidegveríték, Bevitt a mentő. a kórházban az orvos megnyomta jobboldalt alul akkor nyilalt csak oda a fájdalom, egyébként nem is éreztem semmit jobboldalt lent, végig gyomortájra sugárzott ki. (Nekem perforált a rohadék. kishílyán bele is döglöttem a szepszisbe de ez hosszú story )
Nagyon sajnálom! A tiéd egy nagyon kivételes eset volt. Kb. 5 ismerősömnek volt, nekik kivétel nélkül hirtelen lépett fel típusos tünetekkel.
Olyanról hallottaü, hogy krónikus gyulladás, ami vissza visszatérő, nálad valószínű ez lehetett a hasad több részén is. Úgy értettem hogy hirtelen, hogy maga a vakbél már egy hirtelen gyorsan zajló folyamat. Általában gyomortájéki fájdalommal kezdődik, ezért érezted te is ott szerintem.
Remélem jól vagy azóta teljesen!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!