Kis unokám 5 éves. Két orvos ajánlotta az orrmandula műtétet neki. Néha közép- fül gyulladása van amikor megfázik.Azt hallottam hogy az orrmandula idővel kinő . nem tudom vajon helyes e operálni. ?
Az igaz, hogy az orrmandulla visszanőhet. De nem mindenkinek nő vissza. Mi 4-en vagyunk testvérek. Mindannyinknak kivették az orrmandullánkat, mégis én vagyok az egyetlen akinek már negyedik alkalommal nő vissza. 46 évesen lassan megyek a negyedik orrmandulla műtétre, mert állandóan begyullad a fülem, nincs szagló, és ízlelőérzékem.
Ha orvosok tanácsolják akkor érdemes kivetetni, mert így nem fog később szenvedni az állandó fülgyulladással. Hidd el: hihetetlenül tud fájni. Nem biztos, hogy az unokádnak visszanő. Bátyám 51 éves. 4 évesen vették ki neki, és sosem nőtt vissza. Ahogy a többieknek sem.
Kisgyermek eseten altatásba. Felnőttnek helyi érzéstelenítésbe.
Amúgy altatásba hosszabb a gyógyulási idő és fajdalmasabb. (Felnőttnek)
Nekem 5 hónappal ezelőtt vették ki harmadjára. Altattak. Nem volt hosszabb a gyógyulási idő és fájdalmasabb sem volt. Én örülök, hogy elalatattak.
48/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!