1.5 éve küzdöm szorongással és pánikbetegséggel. 0.25os frontint kaptam + pszichológushoz járok hetente 1-2x. És felhívtam az orvost, hogy talán emelni kéne, mert érzem nem segít.. ugyanúgy szorongok a gyógyszer mellett..! Gyengébb lett?
Elég hamar felkapom a vizet..
Valószínű a gyógyszer miatt lettem ilyen?
Teljesen hülyeség frontint úgy szedni, hogy ekkor meg ekkor, mivel csak pár órára fejti ki a hatását, ráadásul, ha éppen nincs "mi ellen" dolgozzon, akkor leüt, ha meg délben kap el a roham, ott kaparod a falat, pedig a zsebedben a doboza, dehát ugye még nincs este... Ennek így kb annyi értelme van, mint fájdalomcsillapítót szedetni rendszeresen reggel meg este egy fogfájósnak, akinek egyébként a legkülönbözőbb időpontokban a legkülönbözőbb ideig szokott fájni a foga, és attól majd jól elmúlik 1 év alatt.
Antidepresszáns való erre, azt kell kúraszerűen szedni (mellette pár hónapig a frontint, de akkor és annyit, amikor éppen szükséges) és pár hónap után jól leszel. Az természetesen szintén hülyeség, - amit az 1-es írt - hogy minden gyógyszernél emelni kell az adagot hozzászokás miatt, de frontin ilyen valóban, az AD viszont nem!
Hidd el nem azok tudják jól, akik mindent összeolvasnak a szerekről, a legjobban azok tudják a gyakorlatban, akik pontosan ebben a cipőben járnak. Mint én is.
Szia, en is panikbeteg es generalizalt szorongasban szenvedek/szemvedtem...
Eloszor en is frontint es antidepresszanst kaptam de mivel rengeteget gondolkoztam tenyleg az elet szebb dolgain ugy dontottem nincs szuksegem ilyenekre amjk egyebkent csak meg jobban tonkre tessznek,ma mar el tudom folytani a panikrohamokat a kezdo tuneteknel felfogtam hogy ez nem betehseg hanem az agyam akar velem jatszani csak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!