Volt már ilyen tüdőgyulladása közöttetek valamelyikőtöknek vagy esetleg ismerősnek?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy már két hete lázas, köhög. Kórházba került de még mindig lázas és még mindig köhög. Most azt vizsgálják hogy milyen fajta tüdőgyulladása van de én aggódok miatta. Állandóan csak köhög és a láza csoda ha lemegy pár órára.
Volt már valakinek ilyen?
2020. jún. 5. 14:27
1/9 anonim válasza:
Koronavírus tesztet csináltak már?
2/9 anonim válasza:
Lehet koronavírusos, de majd kiderül a tesztek után.
3/9 A kérdező kommentje:
Azért írtam hogy tüdőgyulladás mert már csináltak tesztet és negatív lett.
2020. jún. 5. 15:15
4/9 anonim válasza:
Gondolom vettek tőle vért és za kimutatja milyen baktérium. A vírust nem tudom ki tudjak e mutatni abból sokféle van. De a bakteriális gyakoribbm Gondolom kap rá antibiotikumot és meggyógyul. Remeljetőleg nem karosodik a tüdeje. Sajnos ez ilyen baromira lehet tőle köhögni.
5/9 A kérdező kommentje:
Már egy hete bent van. :(
És még lehet, hogy a jobb tüdejére is ráment. Csak még nem tudja a röntgen milyen lett.
Remélem azért viszonylag hamar vége lesz.
2020. jún. 10. 08:08
6/9 anonim válasza:
Nekem hetekig volt A tipusos tüdőgyulladasom. Láas nem viltam csqk köhögtem és fulladtam. Mivel nem fájt és nem vilt lázam nem vettek komyan és ptxem lett miatta. Jó hogy ő kórhazban van és kontrollálják és ha baj van azonnal segítenek. Ambulánsan szakrendelésre is aig lehrt bejutni és sok tüdőgondozóban asztmának diagnosztizalnak minden fulladást nem szírjak ki a valós bajt főleg ahol régi a röntgen gép ésnem látszik rajta semmi.
7/9 A kérdező kommentje:
Most haza engedték dehát még mindig nincs a toppon, talán annyi, hogy láza nincs.
2020. jún. 10. 12:03
8/9 anonim válasza:
Én csináltatnék mégegy tesztet. Bátyámnak az első negatív lett,második pozitív. Ő szerencsére enyhe tünetekkel átvészelte
9/9 A kérdező kommentje:
Eleve két tesztet csinálnak.
2020. jún. 10. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!