Mi okozhatta ezt a nagyapámnál?
Figyelt kérdés
Tegnap napközben mamám kiment a konyhába hogy hozzon papámnak valamit mert hirtelen éhség tört rá és mire visszaért a szobába mama, papám már aludt és alig lehetett felébreszteni illetve mikor felkelt akkor is elég zavart volt és pár másodpercig nem is látott. 70 éves, 3 éve volt nyitott szívműtétje. A vérnyomása normális értéket mutatott az eset után.2020. máj. 29. 13:49
1/7 anonim válasza:
Pillanatnyi eszméletvesztés lehetett. Nincs baj a cukrával?
Mindenképpen konzultáljatok orvossal, minél előbb főleg ebben az időszakban, hogy időben tudjanak vele foglalkozni!
2/7 anonim válasza:
1-es vagyok:
A cukrot azért kérdeztem, mert írtad, hirtelen éhség tört rá... lehet lement a cukra, és ez miatt volt ez az egész.
3/7 anonim válasza:
A cukor jó ötlet. Lehet az esett le a papánál.
4/7 anonim válasza:
Szerintem is a vércukor lesz a ludas. Az okoz farkaséhséget, zavartságot,aluszékonyságot. Ha nem kezelik, kóma is lehet belőle. Jó lenne pár napig nézegetni napi 5x legalább, étkezések előtt és után.
6/7 anonim válasza:
Nekem is a vercukor volt az elso gondolatom.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Én úgy tudom, hogy eddig nem volt gond a cukrával.
2020. máj. 29. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!