Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Az agydaganatnak vannak...

Az agydaganatnak vannak tünetmentes időszakai?

Figyelt kérdés

Tavaly november óta fáj a fejem különböző etapokban. Van olyan, hogy egy hétig folyamatosan, és olyan is, hogy másfél hónapig nem. Az elmúlt 10 nap pl. eléggé fejfájós volt, szinte egyfolytában pár órás kihagyásokkal.

A vérnyomásom normális, azzal nem lehet gond. Ennyi idő után egy agydaganat jelentősebb tüneteket okozott volna? Szédülni szoktam, de az már egy éve biztos tart és az is teljesen független a fejfájástól és szerintem az inkább pszichés lehet, mert hasonló alkalmakkor és esetekben jön létre. Év elején voltam neurológusnál, aki nem küldött tovább sehova, csak csinált egy Doppler vizsgálatot és néhány kötelezőt, azt mondta, hogy ha újra fáj, menjek vissza, csakhogy azóta sokáig nem is fájt, meg fájt is.

31 éves leszek.

2020. máj. 29. 09:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Időjárás változásra is nagyon gyakori a fejfájás.

Régebben nekem is fájt a fejem napokig ha jött a rossz, esős időszak, légnyomásváltozás miatt. De évek óta nincs ilyen problémám, lehet ez neked is csak egy ilyen periódus.

Hol szokott fájni a fejed?

2020. máj. 29. 13:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Főként a fejtetőm. Ami kisugárzik sokszor az orrnyergembe, vagy a halántékomba vagy az arcüregembe.
2020. máj. 29. 14:06
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez abszolút lehet a légnyomásváltozás hatása is. Ne pánikolj.

Ha komlyabb baj lenne, már lennének tünetek és nem néhanapján jönne elő a fejfájás, hanem folyamatosan fennállna és csak erősödne.

2020. máj. 29. 14:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is van hasonló, hogy picit nyom a fejem pár napig, utána semmi. Szerintem ha valakinek folyamatosan nyomja az agyát a daganat, annak nincsenek tünetmentes időszakai. Akkor kezdődik enyhe fejfájással, ami állandó, a végére meg már súlyos fejfájás van. Gondolj bele, mitől lenne tünetmentes időszak? A daganat nem tud eltűnni pár napra hogy utána visszajöjjön.
2020. aug. 13. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!