Akinek volt valamilyen rákbetegsége, de mostmár tünetmentes, hogyan tudta leküzdeni?
Hogy mit éreztem? Le voltam döbbenve... Előző évben csináltuk végig a férjem anyukájával, tehát pontosan tudtam, hogy mi vár rám. A férjem is kiakadt, hiszen mekkora esélye van annak, hogy az anyukája is és a felesége is mellrákot kapjon?
Amúgy az első perctől küzdöttem a magam módján. A kemo, műtét, sugár kombó mellett cukormentes étrend, emelt adag C-Vitamin, kalcium, D-Vitamin, nyomelemek, mentális tréning vizualizációs technikákkal, + meditáció napi 2x. Rosszabb napokon 5x.
Az az agresszív daganat, ami 6 hét alatt, a kivizsgálások során 3,5 cm-t nőtt és áttétes lett, 4 hónap alatt szinte teljesen eltűnt és a műtét már csak a helyét távolította el.
Viszonylag "friss", mert még nem vagyok tünetmentes, de..
Megjött a szövettanom és az akkori orovosom közölte velem, hogy továbbitani fognak az Onkólogiára. Aztán egy percre elgondolkodtam.. Az onkológia nem a rákkal foglalkozik? De.
Még nem mertem semmi rosszra gondolni, mert nem akartam bepánikolni, de amikor találkoztam a leendő kezelőorvosommal, közölte, hogy itt kemoterápia kell és akkor ott helyben eltört a mécses és sirtam rendesen. Ami a legdurvább volt az egészben számomra, hogy miért én? Akkor semmi másra nem tudtam gondolni, minthogy kopasz leszek. A volt 80 centis hajam.:(
(20 voltam, amikor kiderült és most 21 vagyok. )
De útolag visszagondolva pitiáner dolog volt a hajam miatt aggódni. Megtetszett a kopaszság is. Lehúztam 12 kemót, 17 sugarat és úgyvagyok mostmár vele, hogy a rák (sajnos) már egy fejezet az életmeben, de megtanultam ezzel együttélni, sőt próbálok sorstársakat is motiválni. Igyekszem pozitiv maradni, humorizálni ezzel, mert nekem sokkal könnyebb igy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!