Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nagy baj, hogy apukám 10 éve...

Nagy baj, hogy apukám 10 éve mérte utoljára a cukrát, úgy hogy cukros, de tartja a diétát?

Figyelt kérdés
Apukámnak 10 éve 12es volt az éhomi cukra, az orvos szigorú diétát rendelt el, azt nagyjából tartja, cukros édes dolgot nem eszik, de azóta nem volt mérve a cukra, nem akarja mérni, ugye fontos lenne hogy mérje meg?
2020. máj. 26. 12:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Miből veszed ezt a 80%-ot?
2020. máj. 26. 13:44
 12/21 anonim ***** válasza:
Valami itt nekem kamu! Ilyen felelőtlen háziorvos a földön nincs.
2020. máj. 26. 13:49
 13/21 A kérdező kommentje:
Jó lehet egyszer küldte, nem tudom, de hogy nem ment az biztos...
2020. máj. 26. 13:57
 14/21 anonim ***** válasza:
Nahát azért csak kiderülnek a dolgok. Mivel nem fogtad végig a kezét lehet többször is küldte, de nem ment. Ő felelőssége!
2020. máj. 26. 14:00
 15/21 anonim ***** válasza:
Simán lehet 12-és cukra minden tünet nélkül, ami remek táptalaj a szövődményeknek. Mire bármilyen panasza lesz mar rég kialakult több más betegség is....
2020. máj. 26. 14:00
 16/21 A kérdező kommentje:
Milyen szövődmények? Jól van semmit nem érez, nincs baja
2020. máj. 26. 14:03
 17/21 A kérdező kommentje:
De ha nem eszik szénhidrátot akkor miért lenne magas cukra?
2020. máj. 26. 14:06
 18/21 anonim ***** válasza:

Az hogy most nincs tünet egyáltalán nem azt jelezni hogy jól van. Az meg kizárt h nem eszik szénhidrátot, mert akkor folyamatosan hypoglikemiaja lenne. Szövődmény pl vesebetegség (aminek tünete mar csak akkor van ha óriási a baj, szép csendben pusztul el a vese szövet), szív és érrendszer károsodik, szinten csak akkor lesz tünet ha már nagy a baj, az idegek és a keringés károsodik, nem véletlen van sok amputáció cukorbetegek körében. Probalhatod magad meggyőzni hogy nincs baj, jól van, de rángasd el vérvételre mielőtt maradandó károsodása lesz, mert örökre bánni fogod ha nem teszed. Ha jól vettem ki szavaidból még nem kap inzulint, gyógyszeres kezelést nem tudom kap-e. Egyáltalán miből állította fel az orvos a diagnózist? Ki volt rendesen vizsgálva?

Mert valami információ itt nem stimmel...

2020. máj. 26. 16:17
 19/21 A kérdező kommentje:
Semmit nem kap, nekem ő a házi orvosom elég lezser
2020. máj. 26. 16:24
 20/21 A kérdező kommentje:

Kicsit túl van ez tolva...

[link]

3600 amputácio és van 800 ezer cukorbeteg, el lehet gondolkodni mennyi az arány, ez nem olyan sok

2020. máj. 26. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!