Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitől hámlik a szemöldököm?

Mitől hámlik a szemöldököm?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben néha hámlik a szemöldököm. Kezdetben azt gondoltam, allergiás lehetek a szemöldökceruzára, de annak ellenére, hogy már egyáltalán nem használok semmilyen sminket a szemöldökömre, mégis újra hámlani kezdett. Általában egyébként ugyanaz a szemöldököm, a bal. Kb körömnyi, vagy kisebb foltban csúnyán kipirosodik, és gyakran van rajta elhalt bőr, ha lekaparom, alatta piros. Ha nem piszkálom, akkor is vörös. Egyszer már a hajtövemnél is előjött, a homlokomon, de akkor iszonyúan száraz volt a bőröm a sampon miatt, lecseréltem, mert konkrétan fájt tőle a bőr a homlokomon, annyira szárította. A samponváltás óta a hajamnál nem jelentkezett újra a hámlás.

Egyébként abban biztos vagyok hogy nem gombáról van szó, a neogramormon néhány nap alatt helyrehozza, de elég zavaró, nem is túl esztétikus:(

2020. máj. 24. 13:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg pikkelysömör, mindenképp mutasd meg egy bőrgyógyásznak.
2020. máj. 24. 14:02
 2/4 A kérdező kommentje:

Én is gondoltam már pikkelysömörre, de nem úgy néz ki. Egészen kicsi kiterjedésű, és nem emelkedik ki a felülete. De köszönöm a választ, ment a zöld:)

Valakinek van még ötlete, hogy mi lehet?

2020. máj. 24. 14:21
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy pikkelysömör....

Seborrhea lesz ez

2020. máj. 24. 15:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Tisztisd a szemöldóködnél is a bőrt, megfelelő termékel.
2020. jún. 7. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!