Nem éreztem pulzust és majnem össze estem. Mitől lehet ilyesmi?
Figyelt kérdés
Ma a boltban voltunk és ahogy nézelődtem egyszer csak éreztem hogy nagyon rosszul leszek és ájulás érzésem lett. Mikor meg tapintottam a pulzusom akkor nem éreztem 3-4 másodpercig a pulzusomat majd el kezdett nagyokat ütni a szívem. Mi lehetett ez? Meg állt volna szívem?2020. máj. 15. 19:44
1/4 Ypszilon1980 válasza:
Nem állt meg és volt pulzusod, nem véletlenül mondják, hogy az ember saját magának főleg ilyen helyzetben ne mérje. A hirtelen oxigén hiány képes furcsa dolgokra, vagy a hirtelen magas vérnyomás, stressz vagy valami izgalom hatására. Ha nem lett volna pulzusod pár másodpercre, akkor nem csak majdnem esel össze és utána nem kelsz fel egy pár percig.
2/4 A kérdező kommentje:
Akkor mi lehetett ez? Nyugodtan sétálgattam az üzletben és egyszer csak rosszul lettem. Nem voltam se stresszes se izgatott semmi előtte.
2020. máj. 15. 20:49
3/4 Ypszilon1980 válasza:
Van hirtelen vérnyomás ingadozás, egy rossz szag, egy pollen kiválthatja, stb., mindenkinél van ilyen.
4/4 anonim válasza:
Lehet stressz, keveset ettel, keveset ittal, front, vernyomas-ingadozas. Ott volt a pulzusod, csak rossz helyen tapintottad vagy elnyomtad, ettol megijedtel es ezert lettel meg rosszabbul. Felejtsd el, barkivel elofordul! :) Ha rendszeresse valik, akkor erdemes vele foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!