Másnák is magas a vérnyomása amikor valamilyen fertőzéssel küzd?
Figyelt kérdés
Lappang bennem valami vírus, fáj a torkom és az ízületeim. Előfordul, hogy "hőhullám" jön rám de lázam nincs. Viszont a vérnyomásom magasabb a megszokottnál néha jelentősen (160). Ilyenkor gyengének érzem magam.
Alapból 120-130 között ingázik.
Másnak is van ilyen?
Amúgy tachikardiával kezelnek.
2020. máj. 5. 14:11
1/2 szilvanus válasza:
Hétfőn én is pont magas vérnyomást és 125 ös pulzust mértem, estére lázas lettem! Valami bújkált bennem, de másnapra elmúlt, minden tünet!
2/2 A kérdező kommentje:
Akkor nem csak én vagyok így ezzel.
Csak az a furcsa, hogy én pl nem szoktam belázasodni. Viszont a pulzusom, de néha "csak" a vérnyomásom megy fel és érzem, mintha lázas lennék. Aztán visszaáll de nagyon rossz...
2020. máj. 9. 09:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!