Mitől lehet vékony a székletem?
Figyelt kérdés
Évek óta vékony a székletem. Általában szövegkiemelőhöz tudnám hasonlítani, olykor ennél egy kicsivel vastagabb de nem sokkal. Mi lehet a baj?2020. máj. 3. 10:29
1/9 anonim válasza:
A belek szűkülete okozhat ilyet. Persze, hogy erről van-e szó, csak proktológiai vizsgálat tudná megállapítani.
2/9 anonim válasza:
Valamilyen terszukito folymat pl tumor
3/9 A kérdező kommentje:
Más opció nem is lehetséges?
2020. máj. 3. 17:11
4/9 anonim válasza:
Ez a legfontosabb, ha ezt kizarjak akkor van idod megkeresni a tobbi lehetseges okot de ez a legvaloszinubb. Szoval kell egy kolonoszkopia.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2020. máj. 3. 17:23
6/9 anonim válasza:
Kell vizsgalat, de ugy tudom, a vekonysag onmagaban nem tumor. Kisebb darabkakbol elegge a finisben all ossze a szeklet.
En no vagyok, es tenyleg van egy artalmatlan tettes, egy meh hatso falaban levo mioma, ami a vegbelem fele nott. Megis, nalam most is van nagyon vastag, es cipofuzo szeklet is. Es meretes daganat azert nem lehet, mert az eves hasi ultrahang mutatna a belek kulso oldalanak dudorat.
Kell vizsgalat. En pl gluten-erzekenysegre vagy mas felszivodasi zavarra gyanakszom.
8/9 A kérdező kommentje:
Elmentem orvoshoz, aranyér volt a ludas. Mindhárom belső aranyér megduzzadva, azt mondta az orvos,hogy nem is csodálkozik,hogy ilyen tünetem volt.
2020. máj. 14. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!