Én miért nem kaptam el még ezt a csodálatos koronavírust, pedig járok ide-oda?
Figyelt kérdés
25F2020. máj. 2. 18:10
2/12 anonim válasza:
Van negativ PCR vagy negativ gyorsteszted? Miért ilyen biztos, hogy nem ment át rajtad?
3/12 anonim válasza:
- még nem találkoztál fertőzött emberrel
- még nem tartózkodtál elég ideig egy légtérben fertőzött emberrel
- még nem találkoztál olyan fertőzött emberrel, aki ne védett volna meg valahogyan, pl azzal, hogy maszkor viselt
- elkaptad, csak még nem tudsz róla
- elkaptad, csak azok közé tartozol, akiknél semmilyen különösebb tünetet nem okoz
4/12 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy nem kaptad el? Teszteltek?
5/12 anonim válasza:
Egyértelműen provokatív vagy. Blöffnek tartod és így hőbörögsz. Csak nehogy sírjon a szád nemsokára.
6/12 anonim válasza:
Te csak fertozod a tobbi embert, pucika. Terjeszted a csodas betegseget, lesz, aki beteg lesz, lesz, aki meghal, mert hugyagyad van.
8/12 anonim válasza:
Téged nem leteritett,ha nem vírus hordozóvá váltál.Lehet hogy már 30 embert is megfertőztél.
10/12 anonim válasza:
A legtöbben bebeszélik maguknak, annyira rettegnek, hogy elkezdik produkálni a tüneteket, és valóssá alakul. Ha nem olvasnák a híreket, nem néznék a tévében, fele ennyi beteg volna, szerintem. Olthattok, mert nem olvasom vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!