Xxxcsillag kérdése:
Magyarországon volt már februárban a koronavius?
Figyelt kérdés
2020Februárjában a koronavirushoz nagyon hasonló tünetekkel infulenzás voltam.Lehetséges, hogy én már akkor átestem a fertőzésen?2020. ápr. 29. 12:00
2/10 anonim válasza:
Semmi sem zárja ki ,hogy nem lehetett.
3/10 anonim válasza:
Egy közeli hozzátartozóm volt hasonlóban már 2019 nyarán. Az orvosok semmit sem tudtak megállapítani. Egy túlélt embólia lett a vége 2 hónap után.
5/10 anonim válasza:
enis februar elejen voltam nagyon beteg, 2 hetig
tudogyulladassal diagnosztizaltak, de csak a 2. heten
az elso heten is ugyanolyan beteg voltam, akkor influenzat mondtak es 1 heten keresztul nem is hatottak a gyogyszerek.
tehat nagyon benne van a pakliban, hogy enis atestem a koronaviruson
6/10 anonim válasza:
Voltak itt spekulációk, mely szerint akár már 2019 második felében is köztünk lehetett a koronavírus, de hogy ebből mennyi igaz, azt nem lehet megmondani. Sok vírus okoz egyébként tüdőgyulladást. Nekem is volt egy nagyon csúnya vírusos fertőzésem 2019. nov. végén, fuldoklós szárazköhögés és láz.
7/10 anonim válasza:
hozzateszem, sosem voltam annyira beteg mint akkor.
8/10 anonim válasza:
Barátom volt januárban olyan beteg, amire minden tünete illett a koronavírusnak.
9/10 anonim válasza:
Én januárban Olaszországban voltam, miután hazajöttünk egy hétre rá három napig nagyon enyhe náthám volt. Akkor az is lehetett a korona?
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, én is sokkal betegebb voltam, mint általában az infulenzától.Nagyon köhögtem szárazon, igaz tüdőgyulladásom nem volt, volt hasmenésem és hányingerem is.Ogaz csak 37,5 volt a lázam, de 3 hétig kínlódtam és elég gyenge voltam.
2020. ápr. 30. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!